2019-10-17 454 views
約左中學舊同學食飯,終於有機會試下依間日本菜。我地約左12:45係餐廳等,竟然都仲有超多人排隊,記得要齊人先入得。其實價錢黎講相比起其他餐廳,係偏貴嘅,平均都要$100。因為湯咖哩好似出名嘅,就試左佢地嘅炸魚柳湯咖哩。Lunch set可以自選兩個小食,我地都揀左薯蓉同溫泉蛋,都唔錯嘅。湯咖哩黎到嚕!炸魚竟然浸左係湯入面...快d拎返出黎唔好浸到淋晒!炸魚都幾好味~ 至於個咖哩湯,個人覺得佢太重香草味...蓋過左咖哩味...依個有少少失望...不過配菜特別,有南瓜片、秋葵、薯仔、紅蘿蔔、蓮藕、茄子同洋蔥絲,比起平時咖哩豐富,不過味道就真係唔啱我口味啦!

自選兩款小食  -  薯蓉  +  溫泉蛋
炸魚柳湯咖哩
2019-10-17
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$108 (Lunch)
自選兩款小食  -  薯蓉  +  溫泉蛋