態度差,不誠實,冇禮貌,體驗極差的酒吧。入到餐廳冇位,一名外國籍waiter叫我哋去corner位企住等,聲稱已有客人埋單,大概等5分鐘左右。外國籍waiter先叫我哋落單叫定野飲,等左15分鐘左右,仍然見到聲稱已埋單客人仍然有加單,再詢問香港籍waiter先知原來根本未有客人埋單,根本唔知等幾耐先會有位,同外國籍waiter講既完全唔一樣。再搵返嗰名外國籍waiter問先知原來佢講大話。最後因為時間問題而離開,我哋亦無責怪外國籍waiter講大話,同佢講完大家同意後就離關。點知另外一名香港籍調酒師沖岀黎毫無禮咁貌責怪我哋叫左野飲就咁走左。體驗極差,先無同客人誠實地表明酒吧滿座狀況,再無了解真實情況就胡亂責罵客人,毫無禮貌及誠實可言。香港大把其他拎獎的酒吧,相同價錢,服務更好。並不推薦呢間冇禮貌的酒吧。
態度差,不誠實,冇禮貌,體驗極差的酒吧。