2007-12-03 26 views
星期六夜晚又黎左呢度食飯..本來同男朋友想叫二人晚餐.不過睇見D野好似唔係幾岩食.所以最後都係散叫!酸辣湯($28): 我覺得今次個酸辣湯比上次酸左好多.但係男朋友就話今次係辣左!泰式生蝦($38): 今次d生蝦冇上次咁新鮮同大隻.食落d蝦肉散左..我記得上次肉質係實d既.至於味道就冇變!飛天通菜: 我覺得呢碟菜炒得好好味.食落仲唔知點解好似有d甜甜地既味道..我見每台個個人都會叫呢樣送~串燒: 本來想叫返酸辣鳳爪.但係由於賣晒~所以我就同男朋友一人叫一款串燒.男朋友叫雞全翼串($8)..而我就叫雞肉串($6): 食落都幾普通.醬汁既味道比我想像中遜色.味道唔夠濃.我覺得可以做得更好!另外.仲叫左1個飯同一罐可樂($4).埋單$112..

另外.仲叫左1個飯同一罐可樂($4).埋單$112..