2021-10-27 982 views
上次食完都覺得幾唔錯,點心非常可愛亦有心思,見佢餐牌好似轉左少少所以又黎飲茶♦️滑嘟嘟炒奶🥛個名叫滑嘟嘟😂但係一啲都唔滑,仲有啲鞋,口感好粉,一舊舊咁,唔該改過個名。食得出係奶粉水溝出黎嘅味,又唔甜但又有少少少鹹,中間夾雜左一啲薄薄嘅帶子片,全部人試完就剩左係到冇食到,唔掂♦️蜜椒雞中翼🐥雞翼皮脆熱辣辣,加埋表面嘅芝麻,一咬落去口感更香脆,蜜糖味亦都適中,旁邊仲有一塊鮮炸嘅蝦片,極邪惡😈推薦🌟♦️甘筍鹹水角🥕見到圖片咁得意所以諗都冇諗就叫左,黎到賣相同圖片一樣,絕對唔係只供參考🤪食落同普通鹹水角差唔多,賣相滿分💯♦️芫茜鮮蝦腸🦐本身以為會係係上面多芫茜,點知原來腸粉皮都係芫茜整。皮唔夠薄,食落都好淡芫茜味,如果係芫茜控叫佢應該會失望🙍♦️蜜汁火方配蝴蝶包🦋蜜汁非常多,火腿肉亦都肥瘦適中,蝴蝶包食落似薄嘅饅頭,沾滿蜜汁後夾落去蝴蝶包都幾唔錯,鹹鹹甜甜♦️紅棗糕呢樣都係味道比較好嘅點心,口感煙韌柔軟,紅棗味濃整體其實都幾好味,只係炒奶大扣分,有待改善

♦️滑嘟嘟炒奶🥛

♦️蜜椒雞中翼🐥

♦️甘筍鹹水角🥕

♦️芫茜鮮蝦腸🦐

♦️蜜汁火方配蝴蝶包🦋

♦️紅棗糕
呢樣都係味道比較好嘅點心,口感煙韌柔軟,紅棗味濃

整體其實都幾好味,只係炒奶大扣分,有待改善