2024-06-02 1634 views
開業已經有一段時間,每次都見到有好多人食!之前曼谷食過,覺得好好食,let’s try it in Hong Kong☺️1. 泰式冬蔭釀燒雞 $258呢個燒雞幾出色!原隻燒雞,都幾大隻,唔係春雞嗰啲,而且都幾厚肉!肉質完全唔會老,仲好juicy!雞皮燒度冇乜脂肪,就算唔食雞皮嘅朋友都可以一試,完全唔會有油膩感!雞肉醃得幾入味,點埋特調嘅醬汁,真係好有泰式風味!仲有好多草菇做配菜添!2. 菠蘿肉鬆海鮮雞肉炒飯 $128原個菠蘿炒飯,海鮮同雞肉嘅份量都幾多,不過炒飯就唔算好香。食完個飯之後可以用匙羹挖埋啲菠蘿肉食,唔係講笑,勁甜勁多汁😋😋(以上價錢未計加一服務費)利申:並冇任何試食活動/優惠!全部正價!(按餐廳MENU上價格付款)

1. 泰式冬蔭釀燒雞 $258

2. 菠蘿肉鬆海鮮雞肉炒飯 $128

(以上價錢未計加一服務費)
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$200 (Dinner)
  • 泰式冬蔭釀燒雞