🥧Chicken & Mushroom Pie💵38🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 其實都算大嚿,大頭大鍾意食啲比較餅類型既輕食😛 新鮮焗熱辣辣,聞落同食落有陣陣牛油香味🧈無論面頭定側面既皮,都做到好脆👍🏻 餡都多,有好多雞蓉同蘑菇🍄雞蓉帶有啲鹹味,亦唔會過鹹,食落好滿足😽🍵Hojicha Latte 💵64🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 大頭大鍾意飲茶系飲品多過咖啡☕️,平時成日飲抹茶🍵,今次試焙茶🤪首先講吓個賣相,塊飲品墊好靚,配返店鋪顏色,未攪勻前好適合打卡,似水墨既感覺😆平時飲熱Latte ,今次試凍既🧊味道唔太甜,岩啲唔鍾意飲太甜既食貨,奶味唔算太重,雖然大頭大覺得有少貴,但唔係成日飲都可以接受既🤣☀️整體而言,地點都容易搵,屯門西鐵轉巴士🚌好快到~店舖以冷色簡單為主,同時配埋平靜嘅音樂🎼 令人有種既好chill又寧靜既感覺🌸🌸但係座位高度就矮左少少🤏🏻食嘢嗰陣需要彎腰😗咖啡師們都好有禮貌,食客亦可以望住咖啡師沖咖啡☕️好文青地打下卡🤣如果唔想食太多,想食輕食,呢度都係一個選擇🥧🍪

🥧Chicken & Mushroom Pie💵38
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

🍵Hojicha Latte 💵64
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

☀️整體而言,地點都容易搵,屯門西鐵轉巴士🚌好快到~