2010-01-20 72 views
之前上網搵O係中環/金鐘/灣仔等地O既好野食;結果搵到呢間YO MAMA;主打健康YOGURT行到IFC其實吾難搵;睇睇個水牌;其實係O係CITYSUPER & ZARA中間果條冷行O既盡頭;門面好細;但係招牌就大大實吾會認錯!叫左GREENTEA+OREO BITS;要左REGULAR咁就28蚊;初初覺得吾抵;好貴!因為好多人都話兩個半圈;但係今次去食好似多少少啵!!OREO BITS都好多;不過睇得出係跟番{筆}O既用具黎做個量度;講番個YOGURT先;個YOGURT食落似雪糕多D;酸酸地咁;但係GREENTEA味1D都吾出!不過夠晒凍牙!!夏天食配海景真係1流OREO BITS都幾碎;不過有D又好大舊;夾埋食又幾好食;但真係食吾到GREENTEA味;食左個頂先發現..原來中間真係空心;果下..好有被騙的感覺;加個料要5蚊;我諗吾會有幾多香港人主動食WOOD SPOON好好感覺;但係開頭食真係好似食緊雪條棍..有D似去睇醫生..............舖頭果度有幾張細枱;買完坐低食可以睇下出邊個景!都吾錯O既
之前上網搵O係中環/金鐘/灣仔等地O既好野食;
結果搵到呢間YO MAMA;主打健康YOGURT

行到IFC其實吾難搵;睇睇個水牌;
門面好細;但係招牌就大大實吾會認錯!

咁就28蚊;初初覺得吾抵;好貴!因為好多人都話兩個半圈;
但係今次去食好似多少少啵!!OREO BITS都好多;
不過睇得出係跟番{筆}O既用具黎做個量度;

講番個YOGURT先;個YOGURT食落似雪糕多D;
酸酸地咁;但係GREENTEA味1D都吾出!
不過夠晒凍牙!!夏天食配海景真係1流
OREO BITS都幾碎;不過有D又好大舊;
夾埋食又幾好食;但真係食吾到GREENTEA味;
食左個頂先發現..原來中間真係空心;果下..
好有被騙的感覺;加個料要5蚊;我諗吾會有幾多香港人主動食

有D似去睇醫生..............

舖頭果度有幾張細枱;買完坐低食可以睇下出邊個景!都吾錯O既
勁空心!!!!