2022-10-15
好後悔,掛住享受個氣氛同食物,冇影多d相其實入門口冇人招呼係有d驚,怕去左d私人party或者要訂座先去得,員工人手真係少,長期得2個走黎走去,仲要長期都好忙咁我同朋友叫左個momo,1杯lassi,2份naan同3份菜配naan食,因為太好食,叫完又叫Momo同東北餃根本一樣,但呢個貴好多,不過佢好鮮甜多汁,配佢地既汁又好夾,仍然可以係我心目中攞滿分😋Mango lassi,芒果乳酪沙冰咁既物體,飲落勁似鳳仙,我超鐘意🥰🥰🥰Naan係即整印度式薄餅,睇住師傅整,好得戚咁望出黎個樣好得意🤣不過佢冇帶口罩。。。係呢個疫情下真係會有d驚。。。不過我諗佢地文化覺得冇需要吧?我又冇話好介意既。。。但真係好好食,唔係度度都食到配菜好似叫左羊,雞同牛?🤨唔太記得,但個個都好食,就算辣都都辣得好好食,雖然我唔食辣。。。我同朋友平時食唔落咁多野,但真係好食,我地都食9成9,最後少少真係擺唔落,好犀利👏最最最正既係,咁樣成餐落黎好似大概都係6百蚊左右?冇記住。。。總之比想像中平,係感覺抵食個種😇但就冇乜服務。。又唔太識主動加水,而且想唱500蚊都冇🙁
但就冇乜服務。。又唔太識主動加水,而且想唱500蚊都冇🙁