2010-05-21 39 views
去KL幾日,朝早八點幾機,去到機場餓餓地,同朋友都係決定食D野打定底先,明知飛機餐D野都好食極有限。上次食過水手炸雞,嘩,勁難食,其他食店無咩早餐選擇,大家樂又勁多人排隊,最後我地兩個就揀左BURGER KING啦。六個選擇,其實係得 3 款揀,分別只係分開食還是將D材料放入個包入面一齊食,朋友話放埋入去比較好D,最後揀左豬柳蛋包 + 炸薯粒,另外再要左杯熱朱古力。先飲朱古力,嘩,起碼比上次個杯好好多,上次個杯真係水咁,今次有幾香朱古力味,唔會得個甜字,算係咁。炸薯粒都幾好食,就好似食緊薯餅咁,不過佢係細SIZE的。表面炸得香脆,內裡一粒粒薯粒,幾香薯仔味又唔油膩,都唔錯。最後講個包,個包食落凍左少少,所以差D。亦唔係好夠軟熟,但都不至於難吃,豬柳味道和麥當當的差不多,感覺無咁鹹,一般啦。個人覺得食物味道好過炸雞,食飽飽,就準備出發。馬來西亞,I M COMING***=)

ok
$29 (Breakfast)