2023-04-26 677 views
-每次黎依間車仔麵都要排隊,而且係同一條街一共開左4間鋪,你就知道佢有幾多人食😋🤤首先排隊買麵,買完先會安排座位比你🤣🤣🥢玻璃辣魷魚+瑞士雞翼+牛柏葉+油麵+秘製辣汁車仔麵既賣相麻麻地,好有舊香港特色🤣🤣記得加埋辣菜脯。魷魚好有咬口同彈牙,但唔入味,可能係因為個湯浸住左,所以冇咩味。雖然,個湯底係秘製辣汁(小辣),但係後尾越食越辣,最後先發現係個玻璃魷魚個汁令到個湯底好辣,所以唔食得辣既朋友仔要注意啦❗❗❗牛柏葉乾淨爽口,唔會好韌😋😋瑞士汁雞翼好入味,連雞肉入邊都甜甜地🤤🤤強烈推介❗最後其實我係叫幼麵但係姐姐聽錯左油麵,所以order既時候要大聲d🤣🥢韭菜餃+魚肉+八爪魚腐皮卷+銀針粉+腩汁韭菜餃好香好香,但個皮就比較厚🤣魚肉入面肉嘅比例比較多,咬落去完全唔粉,有咬口,好好食😋八爪魚腐皮卷就普通D,可以叫其他野試🤣🤣🥢玻璃辣魷魚外賣左個玻璃辣魷魚返屋企食,發現個魷魚冇左個湯浸住,D辣味真係會辣到噴火,陣味好刺激😍而且好似食唔停口咁,好正😍🤤評分:味道:⭐️⭐️⭐️環境:⭐️⭐️整體:⭐️⭐️⭐️————————————————————————

🥢玻璃辣魷魚+瑞士雞翼+牛柏葉+油麵+秘製辣汁

🥢韭菜餃+魚肉+八爪魚腐皮卷+銀針粉+腩汁