2020-05-05
差不多兩年前同朋友踩單車,當時佢地都話要去食,個陣食完都真係幾好食,但當時並冇寫到食評。今次趁假期冇乜野做,決定踩單車再走入去食三多。假期多人唔洗再講,仲要而家有限制令,自然需要少少時間去等位,但唔緊要,大家可以望下文宣或者同朋友吹下水等下,鋪頭出面有櫈坐的。三多炸雞脾 - $30咁我就叫左小辣,但唔係好食得辣既最好叫bb辣,出黎個陣新鮮滾熱辣,因為炸雞脾,脆當然就好正常,內裡多汁肉嫩,食落真係幾過癮。白牛 - $28白牛即係忌廉加雲呢拿雪糕,忌廉大家有飲開都知係刺喉架嘛,如果你將雪糕攪一攪會中和左個刺喉感覺,而且飲落去仲帶甜味,兩者溝埋味道係幾夾架,推薦大家食去試。對我黎講依d只係岩岩飽肚,但下午茶唔洗食到咁飽。雖然價錢有d貴,但作為一間黃店而且味道都幾好,大家可以去支持下。
三多炸雞脾 - $30
白牛 - $28