2019-10-01 394 views
對住豬扒你樣嘢我最識食嘅係佢嘅焗飯,而今次我揀咗嘅事焗豬扒飯配幾重芝士嘅豬扒飯,佢呢一個豬扒飯唔係叫完就即刻有,多數要等差唔多10分鐘左右仙遊,相信佢嘅處理都唔係好求其嘅,而係佢嘅同事花咗好多心思去將佢嘅配料放喺個碟上面然後攞去焗,我食落去嘅時候覺得塊豬扒亦都唔係只係用咗鬆肉粉咁簡單,而係喺處理商佢用咗好多嘅器材去壓佢嘅同埋按到佢鬆軟,另外佢嘅炒飯底亦都實係有吵過唔似係好普通嘅蛋加返一樣,裏面亦都有好香嘅蛋香味同埋漲了未,對比起10年前佢真係進步左好多,加埋佢現在可以使用WeChat Play, 優惠就多咗好多啦

2019-09-27
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$42 (Lunch)