2020-04-21 944 views
又罷市又出posts又捐錢又送野食既超級大黃店💛因為之前經過次次都太多人啦 所以直到依家我都仲係未式過大名鼎鼎既渣哥🙊難得個日book左檯8點幾先有得食 我地就去左支持支持😍😍·渣哥腸粉套餐 $27腸粉黎講我自己覺得有少少貴 不過係得銅鑼灣開舖無辦法啦🙊🙊不過佢個質素想當唔錯 我本身以為佢會比較一般添 唔怪得之咁多人啦🥳佢D場粉超級滑 而且D醬汁都好食 燒賣又係超好食 唔會係一pat粉咁 幾高質🤤個魚蛋就一般少少啦 無其他兩個咁驚艷😌·#rbyeat#rby港式#rby小黃店#rby銅鑼灣 #rby九龍灣 #rby東涌·📍銅鑼灣渣甸街30號B舖地下📍九龍灣偉業街33號德福廣場一期P41號舖📍東涌港鐵東涌站TUC15號舖
渣哥腸粉套餐 $27

📍銅鑼灣渣甸街30號B舖地下
📍九龍灣偉業街33號德福廣場一期P41號舖
📍東涌港鐵東涌站TUC15號舖
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$15 (Tea)
渣哥腸粉套餐
  • 腸粉套餐