2024-08-01 575 views
每一次出開尖沙咀~唔想特別食大餐嘅時候,都一定會諗起不如去雞記度食碗粉~但令我經常會諗起佢同幫襯嘅原因,其實係佢地嘅炸物小食類實在是出色🥹所以每一次都係為左食炸紫菜墨魚丸而去😋❤️[🍜牛腩片頭粗麵]$79 配油菜(炸魚片頭超級厚的一片!有咬口很彈牙~推薦必點哦,粗麵底煙煙韌韌的~不會過淋)[⚪️手打炸紫菜墨魚丸]$58(每次都係新鮮炸起~熱辣辣超級好食‼️能吃得出的墨魚鮮味!)[🐮咖喱牛腩飯]$64 (配熱飲)(正常發揮的咖喱飯,不會不好吃~哈)店面不太大屬長而窄小,有bar枱及高枱座位,多數吃完都不會久坐;價位雖略偏高一點點~始終是屬於人流旺的旅遊區中心地帶嘛。炸墨魚丸係令我回頭幫襯無數次嘅原因😋~真的太~好~吃了❤️

[🍜牛腩片頭粗麵]$79 配油菜

[⚪️手打炸紫菜墨魚丸]$58
手打炸紫菜墨魚丸

[🐮咖喱牛腩飯]$64 (配熱飲)
(正常發揮的咖喱飯,不會不好吃~哈)
咖喱牛腩飯

炸墨魚丸係令我回頭幫襯無數次嘅原因😋~
真的太~好~吃了❤️
2024-05-11