2018-07-10 544 views
沙田新城市廣場終於有啲新食巿喇。最近Beerliner 係度開左,之前都有食過朗豪坊分店,今日係沙田搵野食就試下啦嘩,六點半已經好多人等但應該係等大枱啦,以為都要等,兩位原來唔使等就入得環境方面,舖位唔係好大,而且走廊有啲迫,見啲侍應成日都唔夠位過,真係見佢地都辛苦我地坐張枱都舒服嘅,不過枱面面績唔係好夠大,兩碟野、兩杯水、一杯啤酒、兩隻碟,已經要放到啲碟咩晒突晒出台面,要少少高難度動作食了服務方面態度好好,不過就唔記得俾水我地⋯⋯上菜速度早到就好快,打後見隔離枱開始要追下單。用餐時間得個半鐘,大家要留意番。食物就叫左魷魚圈同豬手。魷魚圈都ok,炸粉香脆,魷魚彈牙,都熱嘅,放得幾特別,但係其實咁樣係吉唔到黎食,結果要用手拎⋯豬手方面,肉質同味道ok,皮就唔夠脆,偏韌,唔知係無係豬皮吉窿同塗油呢?酸菜份量就少左啲,有少少失望本身餐廳有兩個醬提供,除芥辣外仲有隻蜜糖醬,强烈推介個醬料,好好味希望啲改善一下啦,開分店係好事,但品質管理做得唔好就分分鐘做壞個品牌

嘩,六點半已經好多人等
但應該係等大枱啦,以為都要等,兩位原來唔使等就入得

魷魚圈

德國咸豬手

2018-07-09
$200 (Dinner)