2013-07-01 58 views
同朋友諗住見佢得幾個人係門口唔係好洗等位而去幫襯(同街間間大排長龍)點知就出事喇!我地叫左杯椰汁木瓜奶$28,哈蜜瓜菠蘿汁$29,什果雪糕班戟$48,等左起碼10分鐘出現第一杯椰汁木瓜奶,朋友見到後發現杯野全白色就試飲一啖仔,杯野完全冇木瓜味,覺唔對路就問職員係咪搞錯order, 店員1拎返去水吧後出嚟解釋:哩杯係有木瓜架,朋友:完全冇木瓜,得椰汁味!店員1再拎第二杯純椰汁解釋:你個杯有d色架唔係純白色,證明真係有木瓜 我:你自己試下睇下有冇味? 店員1同店員2講, 我真係唔識解釋喇! 之後轉身離開!  因我地坐收銀旁, 收銀亞姐又解釋,即係有時貨唔靚我地控制唔到,我地用真木瓜,之後同收銀亞姐要求換飲品,亞姐:唔得喎冇得換,因為你地飲過!我:我唔飲過點知佢冇味呀之後佢又係唔理我地既投訴,繼續坐係度!我以為我個杯野出事啦,點知另一杯同水差唔多,淡而冇味,真係買支水仲好飲過佢!咁既服務態度+食物質素 以後請都唔會去!大家記住好野門口一定係大排長龍架!!唔係好似哩d咁囉!

之後佢又係唔理我地既投訴,繼續坐係度!

咁既服務態度+食物質素 以後請都唔會去!

大家記住好野門口一定係大排長龍架!!唔係好似哩d咁囉!

2013-06-30
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$105 (Last Night Supper)