2021-12-12
平時經過餐廳,以為只係賣小食既舖頭🤣 之前都有幫襯過佢地既班蘭千層糕同班蘭蛋糕💚 食落都幾唔錯,有好香椰香同班蘭味! 原來佢係有得堂食!而且仲有好多選擇🤣多到唔識揀,就揀啲廚師推薦baha👻餐廳空間唔大,但就好有風味,見到都有幾個印尼客人幫襯,感覺好地道😝班蘭雞花膠湯粉皮🐔🤍💛建議先食呢個,再食其他濃味啲既主食!想話個粉皮,超級滑嘟嘟😙 花膠湯亦好好飲,感覺無加味精,滿滿既花膠精華😛 班蘭雞亦都超好食!!好大件,而且好滑嫩!薑蓉味道好特別,更加食唔停口😜三重芝士炸碎雞撈麵🧀🧀🧀🍗原本見到炸碎雞撈麵已經😻 揭多一頁,見到三重芝士,即叫😻🤤 本身已經好鍾意食印尼撈麵,今次加埋滿滿既芝士,好食!炸碎雞喺炸後依然咁juicy,凍左都仲脆👻 另外仲有個辣汁,酸酸辣辣咁,辣得過癮!👅👅白鱔串燒🤎第一次食白鱔串燒,比平時啲肉串燒更好食! 無骨,外脆內軟!而且好入味!! 唔點汁已經好夠味😋😋 佢個沙嗲汁亦都好好食,呢間餐廳嘅調味真係唔錯😛牛油果沙冰🥑呢個本身都有啲卻步,見佢有啲貴>< 一上枱,嘩出黎🤣 超大杯! 牛油果味唔算好濃,飲落有清新既感覺,加埋少少朱古力醬,都唔錯!
班蘭雞花膠湯粉皮🐔🤍💛
建議先食呢個,再食其他濃味啲既主食!
三重芝士炸碎雞撈麵🧀🧀🧀🍗
白鱔串燒🤎