2019-03-16 21 views
初初聽倒冰室呢個字會以為係食比較港式既食物,原來佢係食西餐😅呢日星期日,都見有吾少人幫襯,晚市仲有全單8折優惠,幾抵食😎👁‍🗨 香辣蒜蓉蜆肉炒扁意粉 (7.5/10)💲 88呢個香辣蒜蓉蜆肉炒扁意粉入面有好青椒同少量既蜆肉,食落幾惹味,佢既香辣都真係會令人覺得有點辣😅不過個人吾係好食得辣都接受倒既🤡至於蒜蓉味就好少遜色左啲,吾太突出😶👁‍🗨巴馬臣芝士牛肝菌忌廉燴意大利飯 (7/10) 💲 88 (套餐)好多餐廳既意大利飯都係吾夠硬身,飯粒偏腍,呢度都吾例外🥺但係好在佢吾係極度腍果款,都算係咁啦😂講番味道方面,其實係吾差既,有好香濃既牛肝菌同芝士味😇套餐包左一碗忌廉,餐包同飲品👁‍🗨煙肉葡腸忌廉薯蓉(7/10)💲 58個薯蓉離到嚇身,因為佢既份量實在太多,食完個飯同粉,吾會食得哂成個薯蓉,薯蓉食落有頗香既奶味,入面有煙肉同葡腸碎,份量略為較少🔛 整體評分(7/10)

👁‍🗨 香辣蒜蓉蜆肉炒扁意粉 (7.5/10)💲 88

👁‍🗨煙肉葡腸忌廉薯蓉(7/10)💲 58

🔛 整體評分(7/10)