星期日,去左九龍灣試想試好耐既鳴門半放題。188加一,1:45入座,食個半鐘。首先可以揀個主菜,我地就揀左帆立貝海謄丼同埋西京燒銀鱈魚。帆立貝冇乜鮮味,海膽就OK,唔係太腥,我地唔太喜歡海膽都可以接受。西京燒銀鱈魚好好味,D皮好脆,D魚肉好滑,D汁都好味~橙汁一般,exactly果汁先生不過係淡左既果汁先生~麵豉湯幾好飲~蒸蛋唔錯好滑,D雞肉一般,入面既菇就好味,後段再叫已經賣晒lu~北寄貝、劍魚、帆立貝、蟹籽壽司,帆立貝壽司既帆立貝鮮味好多,北寄貝都唔錯,蟹籽同劍魚反而冇乜特別~D飯握得OK,又有壽司醋味~迷你牛肉烏冬,牛肉好牛味,好食,烏冬都好食,又唔係太大碗所以食左兩碗,用尼配我D三文魚鰭,如果唔係就好溜~三文魚鰭、明太子玉子、燒牛舌,三文魚鰭好食,好香好脆,D肉好滑好多魚油,牛吞就厚左D不過都咬到既,玉子就甜左D~芝麻雞翼同炸蠔,芝麻雞翼好味再叫多左幾隻,好脆,炸蠔就OK啦,D蠔唔腥臭,不過有D溜~
星期日,去左九龍灣試想試好耐既鳴門半放題

188加一,1:45入座,食個半鐘。

首先可以揀個主菜,我地就揀左帆立貝海謄丼同埋西京燒銀鱈魚。
帆立貝海謄丼
西京燒銀鱈魚

西京燒銀鱈魚好好味,D皮好脆,D魚肉好滑,D汁都好味~

橙汁一般,exactly果汁先生不過係淡左既果汁先生~
橙汁

三文魚鰭、明太子玉子、燒牛舌

芝麻雞翼、炸蠔
2018-12-23
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$210 (Lunch)
帆立貝海謄丼
西京燒銀鱈魚