2015-09-11 689 views
其實自從香港多了自由行之後,已經甚小去旺角,今次因為要去波鞋街買波鞋緣固,始終都係波鞋街多選擇嘛,所以最後都係要去左旺角行一轉。忽然好想食川菜,返大陸又遠,所以上OPENRICE睇下其他食家有無好介紹,見有食評話呢間唔錯,行完波鞋街行過去又順路,見價錢又唔貴,所以就選呢到落腳,試下好唔好食先~~~首先,我一行兩人,大概7點鬆D到,唔洗等位就有位坐,間鋪都算細,比較迫,所以叫野食唔可以一次過叫,因為根本無地方放。唔講咁多,上圖先~~~先試下BBQ~~

唔講咁多,上圖先~~~

先試下BBQ~~
蒜蓉燒生蠔
燒元貝
燒羊肩&燒雞腎
水煮魚
干鍋肥腸
清炒萵荀
Other Info. : 最後總結,廚師應該食得好咸,所有菜式都偏咸,如果唔係重口味嘅朋友,落單時記得叫小咸~~ 不過,價錢唔貴,埋單$408,呢個價錢都叫OK啦,可以再幫襯。
2015-09-09
水煮魚