2022-10-12 46 views
今日朋友生日,預早一個星期book咗呢間樓上餐廳,一上到去雖然地方比較細,但係裝修好靚~我哋叫咗明太子軟殼蟹扁意粉、薯條同埋2杯smoothie個軟殼蟹炸得好香口!食落個口好有鹹香味得來又唔會好有油膩感~明太子加埋個忌廉汁整體令到個意粉好creamy~~呢款意粉真心推介!另外覺得佢嘅smoothie都好有驚喜!我哋叫咗green giant smoothie 同埋 Sor Berries smoothie, 一飲落去完全感覺到佢係用新鮮水果榨,然後再加埋好香嘅Yogurt~fresh得嚟又好重水果香味!值得一試!而最後店員都好識製造氣氛~當上生日蛋糕嘅時候餐廳會將音樂轉做生日歌😆朋友都話覺得好驚喜!所以都建議如果之後生日可以去呢間餐廳食飯~
我哋叫咗明太子軟殼蟹扁意粉、薯條同埋2杯smoothie

2022-09-30
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)
$150 (Dinner)
  • green giant smoothie
  • 明太子軟殼蟹扁意粉