好耐都無派過負評..…事源8月26號禮拜六同屋企人飲茶,本來我想去利舞臺樓上玉X軒,但係屋企人話好耐無去星海薈,所以轉陣地,上到去前面只有一枱三位喺度等位,同個金髮紮馬尾個reception阿姐攞位,坐唔夠一個字,個阿姐好似未瞓醒咁再問我地全部等緊枱係幾位😅,然後安排我地坐門口,上哂茶,點好點心,好快就有得食,先上甜品,桂花蜜脆麻花,然後蝦餃,佢蝦餃個皮紮實唔厚得黎又唔黐底,而且個餡塞唔係好多肥豬肉,好食,羅漢上素腸,我只食到雲耳搶哂其他配料,麻麻地,蘿蔔絲酥可以話係我叫既點心之中最好食,個酥皮好鬆化,棉花雞可惜太肥,燒賣&馬拉糕可以一食,珍珠雞被佢呃左,包完牛油紙再包厚厚荷葉,打開其實超細件,再食番甜品脆麻花,師父只喺中間落少少糖漿,左右兩件dry到食木索...…之後坐一陣再叫reception個阿姐埋單,佢打開本埋單薄同我講"多謝4百幾蚊"實數都唔識講😅,埋完單佢竟然將我張咭連收據包住,然後離枱一個身位度飛去我枱面然後走左去😑😑😑😑,我唔需要話好貼心殷勤服務,至少希望都正常少少擺喺我枱面而唔係飛比我..…😑😑😑😑嗰日serve我地職位低過佢都做得好多佢,就算d野幾好食,一個員工唔掂
,再食番甜品脆麻花,師父只喺中間落少少糖漿,左右兩件dry到食木索...…之後坐一陣再叫reception個阿姐埋單,佢打開本埋單薄同我講"多謝4百幾蚊"實數都唔識講😅,埋完單佢竟然將我張咭連收據包住,然後離枱一個身位度飛去我枱面然後走左去😑😑😑😑,我唔需要話好貼心殷勤服務,至少希望都正常少少擺喺我枱面而唔係飛比我..…😑😑😑😑嗰日serve我地職位低過佢都做得好多佢,就算d野幾好食,一個員工唔掂已經搞禍哂成個用餐體驗,希望貴集團對員工多加培訓
桂花蜜脆麻花
迷你蝦乾珍珠雞
馬拉糕
2024-08-24
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$219 (Lunch)
蝦餃
  • 星海薈蝦餃