2016-05-09 304 views
中午帶咗媽媽去西貢玩番日。咁啱經過一間好抵食嘅炸魚薯條$88送Guinness,但其實我俾佢哋個老細漢堡送1664 吸引入去。我同媽媽都好鍾意食 Fish & Chips同burgers, 而家想搵間好食唔係咁易,又要唔好太貴嘅。好少burger 舖對住個海邊,放假嚟行吓,relax 下都幾 佢哋嘅炸魚,炸漿又唔太厚,炸得夠脆,食完唔會覺得好漏。個炸魚入面仲好juicy,真係好好食。佢吔嘅漢堡真係好正🏻,我叫咗個老細漢堡,牛肉夠好juicy,未試過onion rings 加 burger, 真係夾得到。 創意十足,唔怪得知咁多人排隊啦。

2016-05-08
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Celebration
Mother's Day