2024-04-19
午市時段入座完全冇講幾點需要離座(最終由職員把口應該係1點55分需要離座,但當時已經係1點53分)/食到差唔多搭九,有個短頭髮阿嬸已經係我地張檯附近來回踱步,53分既時候就行埋尼,態度勁差咁講:「你地55分要走啦,得返兩分鐘唔會燒得切,唔好再擺新既嘢入去燒,食埋入面嗰啲就得」事關朋友想擺菠蘿落個爐燒,咁唔緊要,我同朋友食快啲清埋檯面啲嘢就走,點知佢直接熄左個爐,爐上面啲肉都仲未熟。。。點食?爐你強制熄左都算,朋友一擺低筷子就即刻有班伙記執檯。。。(隔離檯由我地一坐低已經食緊,仲要遲我地離開,但係班阿嬸完全冇催過佢哋,唔知點解🤷🏻♀️/期待左呢間嘢好耐,諗住終於有時間可以試下,lunch hour出面自助區就任食但係食左半個鐘諗住出去拎菜嗰陣職員就話lunch唔再提供,連菜都可以收起唔供應真係第一次見,另外都係一般燒烤任食餐廳既通病,個地下痴luplup😁/唔知係咪淨係呢間分店啲staff係咁,不過如果你想試下香港既惡劣服務態度,十分建議你去呢間受氣😄