2021-10-06 557 views
本人祗不過想食個簡單嘅飯啫,嘩啲態度差到冇人有,poker face, 清潔時間寫到五點半都唔開,淨係見啲人喺入面傾偈, 跟住我周圍行吓,行咗一陣都係唔開 ,我入去問五點半係咪開咗啦, 啲人先放慌張張招呼, 先攞開個清潔牌 , 完全 冇人講唔好意思,冇態度,跟住 我 坐低 落order,嘩個女人肥嘅,.poker face,講嘢 冇 態度,好似同佢乞丐食咁,轉頭落完單, 我聽到佢劈餐牌嘅聲音,太差喇,啲咁嘅服務態度好唔掂囉, 唔通我落order太少, 大佬呀五點半呀食咩呢你估真係食晚餐咩, 梗係 嗌個簡單嘅嘢食啦,呢間嘢依家咁嘅服務態度真係好唔掂囉, 所以我決定走人去第二度 食。 本人之前有喺呢間餐廳食過幾次晚餐都感覺唔錯,不過唔知點解依家變成咁。 總結嚟講呢就係我入去阻住佢哋傾計,真係唔好意思呀,阻住你哋傾計,你哋唔係做生意囉!!
2021-10-06
Waiting Time
8 Minutes (Dine In)
$2 (Tea)