2020-10-18
出開銅鑼灣玩既實見過聞過HeSheEat既存在西式fancy野,幾靚幾少女幾舒服既新派fushion野,幾吸引既裝修ok而幾cozy,餐廳以西式野食為主,pasta brunch都好吸引,甜品更加多款有幾版要試下先食一個見到都開心既Happy Together Brunch 真係好正既賣相,一大盤好正既食物必食先既當然係炒蛋,走美式既炒法,好滑好多蛋汁煙肉又脆又香,配埋沙律菜食好正既,沙律菜亦可以夾牛油果蓉或者煙三文魚都好好味咖蘑菇都要趁熱食,多汁又濃菇味,佢既BB菠菜有部分炒過幾好味下我都未試過咁食,薯餅蕃茄個啲就正常啦,Parma ham驚喜會有既,不過欠一舊水果配一配佢牛角包仔好鬆軟好豐富再飲返杯水果茶,好鮮又唔太甜主食再叫左個卡邦尼意粉,上枱普通,有啲水,即刻拎枝芝士粉,加完差天共地,汁即刻可以掛返上意粉度,又夠濃夠芝士,口感同味道都提升左份量都好夠,配多杯Cappuccino,個花拉得唔錯而咖啡味意外香濃,趁熱飲好好享受,再準備食甜品檸檬忌廉班戟卷,賣相100分味道唔太甜令人想一直食落去,檸檬忌廉清新得黎好味另一個就係賣相105分既朱古力花生醬焦糖香蕉,焦糖香蕉好正好好味,成
主食再叫左個卡邦尼意粉,上枱普通,有啲水,即刻拎枝芝士粉,加完差天共地,汁即刻可以掛返上意粉度,又夠濃夠芝士,口感同味道都提升左份量都好夠,配多杯Cappuccino,個花拉得唔錯而咖啡味意外香濃,趁熱飲好好享受,再準備食甜品檸檬忌廉班戟卷,賣相100分味道唔太甜令人想一直食落去,檸檬忌廉清新得黎好味另一個就係賣相105分既朱古力花生醬焦糖香蕉,焦糖香蕉好正好好味,成個甜品好有層次好正
HeSheEat既大部分食物都真係幾吸引,仲要係銅鑼灣既中心地帶,令人一諗唔到食咩就會諗起佢服務有時有少少慢但唔太心急就ok
#最好坐入面唔使坐到商場位啦
#望住對面有人夾公仔好有觀賞性