2006-11-07 4 views
星期六晚薑餅人駕車到此開餐, 六時半到達, 到七時許走也只得我倆一枱客仔, 仿如包了此場, 哈哈!!先來一籃蝦片, 可再spicy點.泰式併盤–有春卷, 薯絲炸蝦卷, 炸軟殼蟹, 荷葉雞, 粉絲沙律. 炸物唔算太油, 但蝦和軟殼蟹食唔出海鮮味. 荷葉雞既sauce係少少spicy的沙律醬, 肉唔鮮嫩, sauce同肉唔太match.胡椒炒鮮魷–幾惹味, 鮮魷都算鮮和爽.乾咖哩蝦–sauce係橙色咖哩汁, 和有一些椰汁, presentation唔錯, 蝦都幾多, 爽口的, 為免浪費D汁, 所以追加一客garlic bread點汁吃.埋單$288, 不錯呢~

先來一籃蝦片, 可再spicy點.

胡椒炒鮮魷–幾惹味, 鮮魷都算鮮和爽.

埋單$288, 不錯呢~