2023-12-28 301 views
見餐廳門面幾靚,於是就同我老公入去試吓啦!♦️食物方面♦️😻😻😻香草蕃茄煙鴨胸意大利粉😻😻😻😻咦,呢個勁好食喎!煙鴨胸有咬口,口感豐富!份量亦都好大,超多意粉😚!煙鴨胸亦都唔會得幾舊😜,超足料!啲醬好好味,亦唔會太多,比例啱啱好🥳!食到舔舔脷!|好食rating :9/10😋|😘😘😘🥰SuperBowl😘😘😘 (健康人士必點之選)呢排老公操fit緊🫰🏼🫰🏼,要食健康啲,呢個就啱晒啦,勁多蛋白質勁多protein!💁‍♀️食完完全唔會覺得好飽好滯嘅感覺!裏面超大碗!激多材料,名副其實Supabowl!✌🏼🐔慢煮雞胸,溫泉蛋,車厘茄,藜麥,當然唔少得啦!配埋牛油果醬,雜菜沙律,柚子,🙆🏻‍♂️老公話超正!🙌🏼🙌🏼 佢仲話個慢煮雞胸整得超好食,超林,唔似食緊雞胸,我仲好Juicy 嫰滑!♦️飲品方面♦️餐廳除咗嘢食之外,飲品方面亦都非常出色,有勁多特色嘅飲品我哋今日就叫咗以下呢兩杯:🍹富士山下 海鹽蝶豆花咖啡(凍)。好正,入口超細滑,好純好滑!鹹鹹地甜甜地特別。!🧋朱古力士多啤梨奶昔。勁好飲,我好怕甜,呢杯嘢就唔會好甜!啱晒我口味。!仲好靚
見餐廳門面幾靚,於是就同我老公入去試吓啦!

♦️食物方面♦️
😻😻😻香草蕃茄煙鴨胸意大利粉😻😻😻😻

😘😘😘🥰SuperBowl😘😘😘 (健康人士必點之選)

♦️飲品方面♦️