2024-05-20 1818 views
餐廳有落地大玻璃對正維港,lunch去時好明亮,配埋好relax的音樂,感覺好chill好正😊鮮蝦配辣肉腸蕃茄長通粉 $138長通粉的sauce有好濃蕃茄味,仲加咗少少芝士,配通粉食好好食。蝦好爽口彈牙,辣肉腸唔太辣,配料有菇、翠玉瓜、紅椒,食落好有口感。跟餐 煙三文魚伴牛油果沙律煙三文魚同牛油果份量都唔少。煙三文魚味道濃郁,牛油果好軟腍,沙律菜好新鮮,呢份沙律好正👍🏻跟餐 餐包麵包外層好香脆,裡面好軟熟,仲熱熱哋。餐包唔係跟牛油,係跟他他醬,味道都唔錯,都幾特別。餐飲 熱紅茶是日甜品 榛子朱古力蛋糕 +$38Mousse食落好smooth ,表面的朱古力榛子醬味道好香濃,配海綿蛋糕好好食,旁邊的水果都好香甜🥰Briketenia (北角)北角渣華道123號北角匯二期2樓206號舖*上述文章只供參考及以當時價格為準

鮮蝦配辣肉腸蕃茄長通粉 $138

跟餐 煙三文魚伴牛油果沙律

跟餐 餐包

餐飲 熱紅茶

是日甜品 榛子朱古力蛋糕 +$38

Briketenia (北角)
北角渣華道123號北角匯二期2樓206號舖

*上述文章只供參考及以當時價格為準