2019-08-27 474 views
觀塘廣場15樓,開咗呢間日式火鍋店, 晏晝呢都是自助任食火鍋,係有固定嘅特色,亦都有唔同地方嘅食品,中式有,西式有,日式亦都有, 唔同時段有唔同,嘅收費。睇你自己需要,我哋呢次就享受咗個四個鐘頭任食火鍋,人均都係二百零蚊落樓,非常之抵嘅 重可以坐到四個鐘頭咁耐,你話係咪好抵呢!如果同朋友嚟食,坐下食下傾下一個下午唔使四圍去,唔錯嘅選擇,不過,假期前就一定要記住,打電話嚟訂位,起碼四五日前,如果唔係想walkin幾難.,啲食材新鮮,主理亦都唔錯嘅,唔係因為價錢就將啲貨拉低咗,而係感覺食係物有所值嘅! 邊度供應臺蔬菜供應台醬料供應台火鍋供應台中式供應台中式熱食供應飲品供應甜品供應台西式供應臺日式餐位餐枱食完呢四個鐘頭,我行步路我都發覺重咗咁!

邊度供應臺蔬菜供應台

飲品供應

甜品供應台

西式供應臺

日式餐位餐枱

食完呢四個鐘頭,我行步路我都發覺重咗咁!