2020-11-25 309 views
📍 隱居 💛 良心小店👍我知點解你叫呢個名😂 因為你真係好隱蔽 🙈 喺坑口村入邊 😅地鐵站行過去10分鐘 左右😬但係啲嘢食真係好出色🤤 午市以居酒屋🏮嚟講真係超級抵食 👍👍以上嘅餐仲會跟麵豉湯同小食❗️留意下面有咩食啦💛❗️——————————————-《綜合粒粒魚丼🍱》$68有兩種魚生🍣同埋三文魚子😍最值得一讚就係佢嘅刺身真係好新鮮😉 值得一讚 ❤️ 不過我就覺得佢啲飯壽司醋有啲酸🙈 但整體嚟講唔錯👍佢哋係用新鮮Wasabi🟩 好用心👏——————————————-《燒封門牛丼🥩》$68呢個牛真係好靚 🔥 入邊燒得好嫩 😍 啱啱好5成熟 👍 出邊就燒得好香🤗 有大約6-7片 牛🐂 好似唔係幾夠餸飯🙈🙈 同埋佢仲會有啲汁 😅 個汁撈埋個飯好食 👍 但係可以叫佢俾多少少就會好啲🤤 因為覺得個汁太少🤭 —————————————————環境 - 始終係居酒屋🏮一定舒服 😌 仲會有吧枱 環境黑沉沉😂冷氣夠晒凍 同朋友傾計一流—————————————————-📍 隱居 (將軍澳) 將軍澳坑口村6號地下A舖
——————————————-
《綜合粒粒魚丼🍱》$68