老闆請食飯,成班係公司附近搵食,間間都好多人等位,又好耐有咁多個位,就提議去地鐵站門口間韓國餐廳試下,帶住幾個外國人食韓國料理其實都算多人咁岩有張大抬夠我地坐,我地打算叫一盤雞SHARE,之後每人叫1個SET LUNCH;同正常既韓國餐廳一樣都係有泡菜;菠菜,芽菜,薯仔;最特別係未叫野食,佢已經拎每人1罐LOTTE HONEY CITRON TEA 蜂蜜柚子茶,少少似檸檬茶,有種冰涼既感覺,但香港天氣咁熱飲咩都好飲啦我地簡左半半炸雞$188;一半係原味炸雞一半係甜酸炸雞,唔可以轉其他口味既,但就有得簡有骨/冇骨,咁懶既我地緊係想啖啖肉冇骨啦XD原味炸雞係冇味既,甜酸炸雞真係糖醬包住件雞咁,我地當中個外國人形容好似食緊咕嚕肉咁,我即刻都覺得好似,裡面係有小小乾,炸雞跟左個芥末醬同酸羅白,點醬食都好味,不過份炸雞真係比想像中細,同我碗麵差不多大海鮮刀切麵$66;份量好多,同平時食開既刀切麵唔同,依個係好幼一條但好易斷,我唔想斷到好細條所以都好小心食,材有薯仔絲,白瓜絲,蔥絲,尤魚,蝦,蜆;湯有少少胡椒辣既味道洋盆牛肉飯$55;配料菜多有紅羅白,木耳,芽菜,海帶,牛似,半熟蛋。依個係唔辣既,

HONEY CITRON TEA 蜂蜜柚子茶

半半炸雞

海鮮刀切麵

洋盆牛肉飯$55;配料菜多有紅羅白,木耳,芽菜,海帶,牛似,半熟蛋。依個係唔辣既,全部撈埋食都幾大碗,食野超飽,但比較多菜算係健康之選
洋盆牛肉飯

炒牛肉配飯$69;洋蔥椰菜牛肉炒完鐵板上,份量都好多,飯就一小碗,但肉菜好多所以都好飽
炒牛肉配飯
HONEY CITRON TEA 蜂蜜柚子茶