半自助早餐,任食士多啤梨藍莓🫐Book房一晚包左兩位半自助早餐,小朋友六歲以下唔使錢,除非你另外叫佢單點食物。半自助早餐果然冇令我失望,9:00落到餐廳唔使等位,Menu上面嘅食物種類唔太多,有中式同西式揀,我點咗一碗雲吞麵配薯餅,飲品飲橙汁,我朋友點左班尼狄蛋配腸仔,飲品咖啡☕️。Menu上面嘅食物叫咩都冇所謂,因為我目標半係自助早餐😂行到出去好多包類選擇,牛角包🥐朱古力酥皮,鬆餅🥞,仲有多款乳酪🧀️同埋勁多水果🍉揀,當然唔少得沙律🥗,仲有風乾火腿,配埋哈密瓜食超正,食多幾件都抵番。仲有少許中式點心蝦餃燒賣。另外飲品有益力多同各款堅果牛奶🥛淨係食出面嘅嘢食都食得好飽,最驚喜係有藍莓🫐士多啤梨紅莓🍓,竟然都可以任食,當然要食返一碗先夠本😂😂
半自助早餐,任食士多啤梨藍莓🫐

我朋友點左班尼狄蛋配腸仔,飲品咖啡☕️。

Menu上面嘅食物叫咩都冇所謂,因為我目標半係自助早餐😂

另外飲品有益力多同各款堅果牛奶🥛

2021-11-25
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$200 (Breakfast)