2012-10-29
盛八日式燒肉店類別 : 日本菜、燒烤星期日同屋企人男朋友上去中環盛八食個brunch buffet ,上到去先知星期六日及徦期先有既,佢地有三個set,分別係A set岩蠔+牛排肉+豬小排B set 係,凡立貝+牛肋骨肉+牛舌+C set 係 A4和牛佐賀肉眼。我就要在A set有蠔至岩我,男朋友就叫在C set 佢like 和牛夠名貴wo 。肉質真係不俗同平時散叫既一樣,個和牛雪花真的很平均又夠雪白,真是分不出A4,還以為A5,仲有每個餐都送既12寸大頭蝦D肉質仲係半透明,食落夠唒彈牙,個頭有好多膏tim^•^。跟著有個靚仔哥哥教我地點埋其余既燒肉同配菜,佢叫我地試下由前菜沙律食起,再由白肉同海鮮食到紅肉同濃味既食品,又教我地燒仲有支汽酒送比我地,我開頭以為係老闆原來係員工,最後叫埋飲品同埋甜品(都係任食正丫!!)食品有90種,上菜都算快。有D會耐D個靚仔員工話,日式既燒物即叫即做唔同韋式會預早做定.會員有85折超正。推介美食: 和牛,大頭蝦,牛舌,蠔,
類別 : 日本菜、燒烤
會員有85折超正。
推介美食: 和牛,大頭蝦,牛舌,蠔,