2023-01-12 135 views
觀塘工廠區有一間賣焗飯焗意粉既外賣店,仲有幾款小食可選擇。餐廳選用了優質食材製作,食物亦即買即煮,夠晒新鮮!食物整體分量夠大,性價比高。外賣包裝紙盒夠厚實,拿到回家依然熱辣辣,非常好。紙盒貼上公仔貼紙標示盒內食物,好可愛!綿香沙嗲牛柳焗意粉 $98牛柳數量多,入口軟稔入味,沙爹味香。意粉軟硬度適中,感覺到烹煮意粉時間把握得好。鍾意食沙爹既朋友們千其唔好錯過啦!拉絲芝士白汁雞皇焗飯 $88雞塊數量多,雞肉嫩滑無雪味。芝士分量夠多,拉絲效果好好,岩晒鍾意食芝士嘅朋友們,好滿足!P. S. 依家做緊外賣自取全單8折優惠,再送熱飲一杯,抵食呀!

綿香沙嗲牛柳焗意粉 $98

拉絲芝士白汁雞皇焗飯 $88