2024-11-06
呢間餐廳係同事推薦的,佢話佢食過覺得性價比高,無論食物、環境、服務、價錢都係good架!所以決定同男朋友一齊去試下❤️環境坐落好舒服,燈光柔和,好有情調😍好適合情侶或者三兩知己坐低傾偈💬落咗單冇耐,就有熱辣辣嘅餐前包包食真係超正🤩仲要配埋牛油同士多啤梨醬,幸福☺️🔶火灸半熟三文魚伴紫蘇葉莎莎三文魚個熟度真係好正,外面微熟,入面肉質嫩滑,配搭上面嘅醬汁,真係令人胃口大開🤤🔶牛肝菌露筍意大利飯佢個意大利飯比我想像中大份足料,調味好到位,入面有洋葱、牛肝菌、紅椒、磨菇、露筍同芝士🧀,食落每一啖都超滿足😌🔶美國頂級西冷扒(8oz)我哋叫咗五成熟的牛扒🥩,佢完全做到哂!入口濃濃嘅炭烤味,充滿住好味嘅肉汁💕真係無誇張,好好食!配菜有粟米、蕃茄仔、荷蘭豆、薯仔🥔+煙肉🥓、白蘿蔔,我呢個位真係真心佩服,點解每樣配菜嘅熟度都啱啱好,而且薯仔配煙肉真係好有心機!欣賞!🔶朱古力心太軟伴雲呢拿雪糕朱古力🍫心太軟配雲呢拿雪糕🍦真係從來都無得輸😍真係好好味!🔶夏日新鮮水果茶(熱)水果茶甜度剛剛好,啱哂怕甜嘅我,而且佢哋會貼心用蠟燭一直座熱住水果茶❤️食完真係覺得如同事所講,性價比高,我下次一定會再嚟😝
🔶火灸半熟三文魚伴紫蘇葉莎莎
🔶牛肝菌露筍意大利飯
🔶美國頂級西冷扒(8oz)
🔶朱古力心太軟伴雲呢拿雪糕
朱古力🍫心太軟配雲呢拿雪糕🍦真係從來都無得輸😍真係好好味!
🔶夏日新鮮水果茶(熱)
食完真係覺得如同事所講,性價比高,我下次一定會再嚟😝