厚興瑜記手撕雞唔止雞食屯門卓爾廣場有堂食店!地址:屯門石排頭徑1號卓爾廣場2樓202C號舖平時成日買開厚興瑜記手撕雞加餸做晚餐,我地成家都勁中意食,原來屯門開咗門市仲有得堂食!一定唔可以錯過呢,於是同老公嚟食個下午茶。我食咗雙拼小食(海蜇同豬耳)$39我揀咗海蜇同豬耳,味道好鮮美!啲海蜇爽口,豬耳又有啲嚼勁,岩岩好。下午茶餐 芝士手撕雞牛角包、沙律 凍檸茶$38之後都揀咗下午茶餐$38,有芝士手撕雞牛角包、沙律同凍檸茶,又飽肚啦!牛角包香脆,芝士同手撕雞好夾,沙律醃得啱啱好,凍檸茶又涼又開胃,好適合喺熱天食。手撕雞魚腐魚片頭湯米粉煎蛋拼多士$38手撕雞魚腐魚片頭湯米粉煎蛋拼多士$38,份量好大,味道好正!湯底好香濃,魚片鮮甜,手撕雞肉質好滑嫩,煎蛋又好好食,拼多士香脆有層次感。真係好滿足呀!總括而言,厚興瑜記手撕雞嘅味道同其他外賣店一樣咁好味,仲有好多選擇,而且價錢都好實惠。如果你都鍾意食手撕雞嘅話,一定唔可以錯過呢間店啊!
厚興瑜記手撕雞唔止雞食
屯門卓爾廣場有堂食店!

地址:屯門石排頭徑1號卓爾廣場2樓202C號舖

我食咗雙拼小食(海蜇同豬耳)$39