2016-09-12 227 views
傻豬豬見到人地成日排長龍,裝修又似輕日式,有waffle甜品,menu又影得靚仔,就走去試下⋯見到個Menu以為好多嘢食,又有二人餐,點知個二人餐仲貴過散叫,又限住我食乜,咩料😅咁當然係散叫啦,叫咗個炸雞粒飯同埋菠蘿芝士豬扒番茄飯,因為肚餓,乜都加錢加酥皮湯,個酥皮湯好似家樂牌即沖忌廉湯嗰啲粉開既,味道似曾相識。咁呢嗰個棉花糖抺茶牛奶係幾好味嘅,因為張相吸引就叫左啦。講下個炸雞粒飯先,其實好乾,唔夠汁,個飯好硬(學秋官話齋,我個胃唔好要食軟飯😂)好啦好啦到個菠蘿芝士豬扒番茄,個飯好夠番茄喇軟過之前個飯啲啲,又好味啲啲,咁因為果塊扒蓋住所以個飯仲熱既。其實因為要靚用陳展鵬上菜係唔得架,因為呀展鵬唔夠hot呀🙄攪到個飯凍既。食到咁上下,原本一心諗住叫waffle都算喇,上網check check先知原來係大家樂🙈🙈🙈唉,俾兩百幾蚊食大家樂仲要排隊會唔會俾人笑架
加錢酥皮湯
為咗影相而叫嘅
好似叫炸雞粒飯
菠蘿芝士豬扒番茄飯
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$130 (Dinner)
為咗影相而叫嘅