2019-06-29
今日三個女仔去食飯 本身想打邊爐但又好熱 都係食返啲唔洗自己煮嘅野就算啦 所以就近近地揀左pizza express 食飯時間大約等左5分鐘就有位 叫左一個沙律 一個pizza同一個長通粉個賣相都幾靚同幾大碟 好似係叫健康沙律 $138好足料 芝士 南瓜 松子 牛油果 紅菜頭都好好食 不過佢有啲薄荷葉食落真係有啲苦澀味 我唔係咁鐘意 其他都好好 仲要係落醋 無咁肥 呢個係一個燉牛肉薄餅 $148 牛肉好唸 好好食 薄批好好食 唔會好飽 味道都好夠 成個批都焗得剛剛好 唔會好乾 好食跟住就黎左白汁雞pasta 呢度係可以揀要咩意粉 我地就無轉 照跟佢本身 雞有啲乾身同鞋 意粉軟硬剛剛好 不過味道就唔係好濃好突出 下次可以試呢一隻味其實呢次係我第一次係香港食pizza express 都覺得唔錯 可以再試其他新野!
叫左一個沙律 一個pizza同一個長通粉
個賣相都幾靚同幾大碟 好似係叫健康沙律 $138