今晚嘅食評,帶大家去海底尋寶!🐟 首先,原條烤魚吖,真係一大亮點!沙巴龍躉焗到個皮金黃香脆,掂晒!煎完嘅魚放進番茄湯裡頭,個味啊!酸酸甜甜,清新過癮!再嚟講下配菜,萵筍片、金菇吸曬湯汁,鮮甜得滯,實在太夾!黑豚肉卷就真係輕輕鬆鬆一彈嘴,豚肉味道鮮,而且唔會太肥膩。自家製紫菜響鈴卷就有另一番風味,面頭脆卜卜,咬落去爽口得嚟又唔會黐牙。豆腐皮就似食緊條麵,可口卡滋!飲品方面,大家都知啦,港人愛個大大杯!龍鳳檸樂同鳳凰水果茶冰冰涼,大杯得滯,飲得超滿足!🍹總括嚟講,食完今晚嘅海鮮饗宴,真正係飽到彈開隻褲扣咁勁!店家嘅服務同環境都算過得去,面面俱到。以後諗唔到食咩,呢度會係我嘅頂選之一!總之,跟住我嘅食步,你都可以變做美食探險家!👍🏻