2018-05-01 973 views
今日嚟到呢間分店,剛剛Mos Burger首創用意粉代替麵包,夾住意式肉醬,配上牛肉漢堡,鋪左少少芝士粉同生菜絲,成個意粉擺係你面前好似全世界嘅Mos Burger都未見過意式牛肉意粉漢堡顛覆我食意粉咁多年來嘅概念,原來可以揸住嚟食,所以一定要叫呢個咁特別嘅意粉包,日本人好嘢今次叫咗薯條餐,配可口可樂,薯條好脆囗,因為其他分店通常都係炸定先,搞到林pat pat,非常難食可能今日係平日晚上關係,人流比較少,所以用心製作希望摩斯漢堡可以繼續喺香港唔同嘅屋村或者商場,開多啲分店,雖然價錢貴啲,不過起碼有益又健康,其他漢堡包連鎖店,實在係好唔健康,我就少食為妙
好似全世界嘅Mos Burger都未見過

配薯條餐

可能今日係平日晚上關係,人流比較少,所以用心製作

配薯條餐