今日龍舟節可以收早,可以陪到女朋友小寶寶銅鑼灣行街街食個晚飯。係公司附近見到間良心台式食店細細間,個名叫「囍筷」幾搞笑咁,決定入去懲罰下佢。台式紅燒牛肉麵便當牛骨湯底非常香濃,~牛腩份量麵好多,件件都大大件又煮得好淋😍絕對係一碗高質牛肉麵啊👍古早味雞絲蔥油拌麵雞絲份量多,香濃既蔥油伴上質感較硬身的麵條,配上唐芹,芽菜等配料食落去口感十足👍囍筷鹽酥雞新鮮即叫即炸熱辣辣,炸粉薄薄但調味適宜,口感香脆😍木魚炸豆腐又係新鮮即叫即炸~金黃香脆既豆腐配上佢地廚師特制既蒜味醬油一起食,極度美味,高度推介啊~滿杯水蜜桃多多(袐密菜單:加紅龍果肉)酸酸甜甜,仲有紅色火龍果肉食~😋閒談之中得知樓面店員係台灣人,佢除左服務友善,又會介紹下台灣特色食品比我地知,真係令到我地長知識啊~~

台式紅燒牛肉麵便當

囍筷鹽酥雞
新鮮即叫即炸熱辣辣,炸粉薄薄但調味適宜,口感香脆😍

木魚炸豆腐

滿杯水蜜桃多多(袐密菜單:加紅龍果肉)
酸酸甜甜,仲有紅色火龍果肉食~😋