2019-12-15 61 views
已經唔係第一次嚟食啦,今次又黎到大埔覓食,由於已經10:30,附近都唔知有咩食,之前食過一鳴拉麵,所以對佢印象好好,諗住查查佢仲有冇開,點知真係仲有開!!所以呢個時間都嚟咗食拉麵叫咗個芫荽味嘅拉麵,成日覺得見到綠色嘅就覺得比較健康,我覺得呢個湯底好特別好好味而且湯底好濃郁所以好夠味!我就揀咗曲面,同埋辛辣醬揀咗三個,而且餸揀咗係豬軟骨,豬軟骨好林,湯底我就覺得唔係好夠辣,可能因為我比較食得辣仲叫咗唐揚炸雞,炸雞冇乜特別但係好細好易入口,同埋佢嘅醬搭配得好好食!水都係一如既往嘅冰檸檬水溫泉蛋真係好正雖然已經好夜,但係都仲有好多人仲食緊

仲叫咗唐揚炸雞炸雞冇乜特別但係好細好易入口,同埋佢嘅醬搭配得好好食!
水都係一如既往嘅冰檸檬水
溫泉蛋真係好正
雖然已經好夜,但係都仲有好多人仲食緊