2022-09-17 243 views
喺附近返工,見到有新店開,我呢個專試新野,緊係會試下先。啱啱開左幾日去食,可能係試業中,上菜速度有啲耐,但都勉強可以接受,埋單時問下點解,原來食物係即叫即整,唔怪得之,個侍應都不停話唔好意思唔好意思。我係太陽蛋守衛者,緊係點月見牛肉丼,嗰粒係日本蛋,蛋味濃,加埋個丼飯汁,唔錯,份量都足夠,仲有個沙律同杯茶。隔左兩個禮拜,今日同同事又再去食過,都係同之前一樣要攞飛等位,我地坐左個望街景嘅高枱,係公司成日望住部電腦,望到條街隻眼仔都開心啲。同事叫左個豬扒丼,我緊係偷食一塊,脆度適中,加埋啲蛋汁一齊食,唔會乾憎憎。我係守衛者,今次點左個漢堡煎蛋咖哩意粉,個咖哩汁份量啱啱好,味道適中,又唔辣,啱哂我。兩次食品都滿意,唯一不同,今次上食物比之前快左,可能佢地已經整頓好,仲有印花儲,我咁近一定換到😎
喺附近返工,見到有新店開,我呢個專試新野,緊係會試下先。
月見牛肉丼

滑蛋吉列豬扒丼

漢堡扒煎蛋意粉

2022-09-17
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$90 (Lunch)
月見牛肉丼
滑蛋吉列豬扒丼