2024-07-25 36 views
今晚放工又去搵食,6:45pm 左右去到,見到個和牛堡好吸引,又見到飲品好似好好飲咁,又見到薯條有shake shake 粉,又想食炸雞所以就一次過叫晒我想食既野~特選玉子沙律和牛堡 $46好好食,好大個,份量好足另加薯條 & 飲品 $16~仲夏草莓酪(另加 $7)味道都OK!不過初時以為店員唔記得比飲管我,但問佢拎佢都唔係好願意比我明白要環保,但佢有士多啤梨蓉果漿係上面,我唔攪拌真係mix 唔到佢地囉~細薯條配日式紫菜木魚花調味粉(另加 $2)個調味粉無咩特別d薯條淋既,唔熱既摩斯脆雞  $23又細!又唔熱!又平!又硬!又鞋佢係一隻去左骨既雞脾仔 (雞槌骨有保留返)雞槌下既肉唔知點解壓到好扁,加埋d厚既炸漿,完成食唔到係雞肉用左$9x  食左一餐又受氣又唔熱既野問心你既價錢收貴 M記咁多,都希望你地可以比得返相應既食物比客人囉
所以就一次過叫晒我想食既野

~特選玉子沙律和牛堡 $46
好好食,好大個,份量好足
特選玉子沙律和牛堡

另加薯條 & 飲品 $16

~仲夏草莓酪(另加 $7)
味道都OK!

不過初時以為店員唔記得比飲管我,但問佢拎佢都唔係好願意比

仲夏草莓酪

~細薯條配日式紫菜木魚花調味粉(另加 $2)
個調味粉無咩特別
d薯條淋既,唔熱既
細薯條配日式紫菜木魚花調味粉

摩斯脆雞  $23
又細!又唔熱!又平!又硬!又鞋

佢係一隻去左骨既雞脾仔 (雞槌骨有保留返)
摩斯脆雞

用左$9x  食左一餐又受氣又唔熱既野