2021-01-03
君御燒味一直有唔少街坊捧場,大時大節都見到門外有長長嘅人龍喺度等外賣!呢間燒味舖亦深受明星歡迎,有時經過都會見到明星等外賣或者見到明星坐喺入面食㗎!👀呢度出名係價錢平,$38就食到個雙拼飯!門外嘅枱有放啲超平嘅雞腳、臘腸、臘鴨髀等,可以買返去自己煮!另外,佢哋嘅油雞&叉燒都出名好食😛 等外賣等咗大概8分鐘,店員都好有禮貌同友善咁將外賣遞比我,都幾有人情味!❤️ 蜜汁叉燒皇(半斤) $60識叫一定叫半肥瘦!☺️ 叉燒嘅肥膏唔算多,脂肪比例幾好。呢度嘅叉燒特色係唔會燒得太脆,只有少少燶邊!肉質鬆軟多汁,外賣盒內有超多蜜汁喺叉燒底部,點滿蜜汁嘅叉燒色澤更靚、香甜美味!😋好食度:⭐️⭐️⭐️⭐️ (4/5)❤️ 脆皮燒肉(半斤) $65拎到返屋企個脆皮已經淋晒🙁...味道正常👌🏻好食度:⭐️⭐️⭐️ (3/5)餐廳推薦度:⭐️⭐️⭐️✨ (3.5/5)呢間燒味舖喺區內都相當有人氣,一search天后燒味舖絕大多數搜尋結果都係君御燒味👀 我試完覺得都值得推薦嘅,比較推介佢哋嘅燒味雙拼飯,超抵食!
❤️ 蜜汁叉燒皇(半斤) $60
好食度:⭐️⭐️⭐️⭐️ (4/5)
❤️ 脆皮燒肉(半斤) $65
好食度:⭐️⭐️⭐️ (3/5)
餐廳推薦度:⭐️⭐️⭐️✨ (3.5/5)