2017-04-18 891 views
朋友介紹話呢間又平又好食,一於就黎試下。店鋪裝修比較簡約,冇咩點特別式姐精緻既裝飾,餐牌都係係白紙上人手寫。dinner set既價錢由40幾至80幾,見到佢咁平本身都冇咩期望,一食就覺得好正,以呢個價黎講好高質。我地叫左兩個set: 有蒜蓉包、南瓜湯同跟熱飲。蒜蓉包普通,但唔夠香。南瓜湯都一般,南瓜味偏淡。但主菜先係重點,兩個主菜我都滿意。波菜汁野菌意粉 $42見到佢一大片線色可能有d人會唔鐘意,但就好岩我口味,有種清新同健康既感覺,而唔係油膩感。龍蝦汁蟹肉飯 $88呢個強烈推介,一上黎已經聞到好鮮既味,雖然都有忌廉汁,但有龍蝦汁同飯入面蟹肉既味道令到個飯唔會好似平時食個d咁膩,好好食!野飲加+$2 叫左凍飲,估唔到咁大一杯,成個啤酒杯咁大。初初以此會唔夠飽,食完係超飽,仲要每人70蚊有找,好抵食。總括黎講,食物質素好,價錢平,服務態度好,我會再黎幫襯。👍🏻

我地叫左兩個set: 有蒜蓉包、南瓜湯同跟熱飲。
蒜蓉包普通,但唔夠香。南瓜湯都一般,南瓜味偏淡。

但主菜先係重點,兩個主菜我都滿意。

波菜汁野菌意粉 $42
波菜汁野菌意粉