身為心多嗜吃族,又想食烤魚又想食盆菜點做好?巴辣仔可能知道大家都有選擇困難症,破天荒推出全港獨創嘅四川烤魚盆菜,入面有足2斤厚肉沙巴龍躉🐟超級架勢呀真係🤪盆菜可以揀四川香辣味(有唔同辣度選擇)同老壇酸菜味,滿足不同要求,入面嘅材料亦唔係傳統盆菜以雞呀鴨呀為主;而係有唔同嘅海鮮:除咗有原條足2斤沙巴龍躉烤魚之外,更有彈牙原隻大連鮑魚、新鮮海蝦🦐嫩滑花膠、吸汁魚肚、急凍海參、豬手、水魷魚、雜丸、凍豆腐、鮮冬菇、蘿蔔角、芋頭、雞脾菇、秀珍菇、西蘭花,真係好豐富嘅呢✨巴辣仔對食材好有要求㗎,因為曾經去拜師學藝,務求用最地道嘅方法去炮製烤魚,所以個盆菜個汁一望就知十分正宗,我哋今次揀咗四川香辣味,見到好多辣椒同香料喺入面,唔怪得咁香濃好味,同回味無窮喇🤩特別推介凍豆腐同魚肚,吸晒啲辣汁,完全將盆菜登上新潮飲食殿堂~而且入面有平時食盆菜比較少見嘅材料,每次係底到夾到啲新嘢出嚟真係好似尋到寶咁開心😆

四川烤魚盆菜
TakeAway