地方唔算大,但卡位坐窗邊ok舒服。食物材料係算尚盛嘅,服務員態度就一般喇,我地坐落就急住要我地落單,一嚟到就企定定喺到要我地落單又強迫我地要嗌野飲,好有壓迫感,我地話等陣先,佢地就2分鐘後又再嚟:「飲咩呀?」我地答:「睇緊!」2分鐘後再嚟:「飲咩呢?」我地無理佢企到我地叫為止,其實無講明一定要飲野架啵=0=”佢真係若希bb上身,重複又重複好無癮!最後不敵其陰波功加心身疲勞之下就叫左jar watermelon juice & Code Zero打發佢走…+_+*我地4個人,無記錯就叫左咩咩牛拼盤,叫任何拼盤加$1就可以有價值$78三文魚刺身。優惠價$58有鮑魚仔食,好的骰架,不過個泰國醬汁做得好惹味!雞子,雞子係多到你唔會食得晒,用杞子醉雞汁浸住好入味。手劃墨魚丸,好彈牙但好少!最特別係鮮茄雲吞,好多湯喺裡面好似食緊小雞包,皮薄餡靚。芝士丸,正常。脆脘片,不算太脆。菜類:西洋菜,涼瓜片,冬菇拼金菇湯底係火鍋架靈魂,佢地湯底有好多款,我地叫左雙拼鍋底,鹹菜豬肚湯同醉雞鍋底,佢會有半碟醉雞畀你。好香少油!一流!尾聲先有個上左年紀戴眼鏡架女服務員上前笑晒J咁一邊端上甜品一邊問我地:「點呀?滿
地方唔算大,但卡位坐窗邊ok舒服。
我地4個人,無記錯就叫左咩咩牛拼盤,
咩咩牛拼盤
多種調味料!
叫任何拼盤加$1就可以有價值$78三文魚刺身
三文魚刺身加鮑魚仔
雞子,雞子係多到你唔會食得晒,用杞子醉雞汁浸住好入味。
雞子
手劃墨魚丸,好彈牙但好少!
最特別係鮮茄雲吞,好多湯喺裡面好似食緊小雞包,皮薄餡靚。
鮮茄餃
芝士丸,正常。
脆脘片,不算太脆。
脆脘片
菜類:西洋菜,涼瓜片,冬菇拼金菇
好香少油!一流!
尾聲先有個上左年紀戴眼鏡架女服務員上前笑晒J咁一邊端上甜品一邊問我地:「點呀?滿唔滿意我地架食物呀?」
我朋友忍唔住講左頭先如何不滿佢架同事表現,仲指住我話我有上開Openrice寫食評 & said 本身依間野都係我介紹嚟食…Ooooooooo...my fd put me on the table!
佢就即刻又Sa冧,又拎張$100Cash coupon出嚟。
安撫我地唔好嬲佢同事,話應該唔夠瞓…唔好影響心情…最緊要開心…叫我地多d嚟…
仲要記得寫好佢,講左自己個名,叫好似唔知咩紅?惠紅?
哈哈…
咁樣打圓場都kui番啦!我估唔到我個fd 畀我更熱血!XP
2015-04-24
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$250 (Dinner)
咩咩牛拼盤
三文魚刺身加鮑魚仔