2025-01-08 83 views
隨住啟德體育園同啟德零售館嘅開幕,又多咗個新商場可以行,仲多咗餐廳選擇N+ BURGER我好鐘意食,但要去到southside先有,而家九龍區都有啦,假日去人頭湧湧啊,要等耐啲🍔N+ Japanese Mustard Brisket 日式芥末醬牛前腩漢堡 $95較少見用作burger嘅澳洲頂級安格折牛前腩,口感好好,軟硬適中,牛味十足麵包係近年大熱酸種麵包,好鬆軟,配上美國芝士、好多韓菜沙律、特調日式芥末醬,整體好夾又好食👍🏻🍔Winner Winner Chicken 爆脆爆脆漢堡 $68呢到嘅炸雞扒好出色,超級香脆,唔算太油,味道好夠食唔停,一樣係用酸種麵包配生菜,同埋我好鐘意嘅香草蛋黄蓉,同炸雞味道好襯,必食😋🍟脆薯角可以揀燻烤醬、蜜糖芥末醬或者加$5升級松露醬、香草蛋黃醬、特調日式芥末醬我哋要咗香草蛋黃醬,超好食,呢到啲醬汁好正,配炸物一流,無咁油膩之餘醬汁又好食,生色不少

🍟脆薯角